За нас

Биобаланс ЕООД е създадена и се ръководи от доктор Надежда Григорова. Компанията развива разнообразна дейност изключително в областта на алтернативните методи на лечение.

Д-р Надежда Григорова е завършила Химия в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. Работила е като научен сътрудник в БАН-София, където е защитила дисертация в областта на фазовия анализ на метали. Като химик е автор на 50 научни публикации, 5 авторски свидетелства и монография в областта на изследване на карбиди и карбонитриди в стомани.

  През 1995 г. завършва Лондонски Колеж по Класическа Хомеопатия. Следващата 1996 година , в съавторство с д-р Виолета Джерекарова е публикувана книгата „Въведение в хомеопатичната материя медика”. Книгата е преиздадена през 2011 г.

   През 1997 г. д-р Григорова заминава на работа в Южна Африка, където практикува природна медицина, прилагайки тестване на китайските меридиани по метода на д-р Фол. През време на своята десет годишната си клинична практика в Африка тя събира безценна информация и материали за ефекта на много хомеопатични лекарства върху различни патогенни микроорганизми: протозои, бактерии, вируси, патогенни гъбички и т.н.

   През 2007 издава в София книгата „Електро-акупунктура по метода на Фол ЕАФ и хомеопатия”. Книгата е публикувана и в САЩ през 2012 г. и се радва на сериозен успех.

   През 2008 г. д-р Григорова се завръща в България, завършва Колеж „Й. Филаретова” към Медицинска Академия в София със специалност бакалавър по фармация и регистрира кабинет по алтернативни методи на лечение в София.

   Ръководи фирма БИОБАЛАНС за производство на уред за тестване VOLLTESTmod. IKG-02 и провежда курсове за обучение по метода на д-р Фол.